بهترین رستورانهای غذاهای دریایی جنوب فلوریدا با حال و هوای اروپایی

تلفیق طعمهای مدیترانهای با وفور نعمت اقیانوس اطلس رستورانهای دریایی جنوب فلوریدا با رویکردی اروپایی
جنوب فلوریدا که همواره به خاطر غذاهای دریایی تازهاش مورد تحسین بوده، اینک با ظهور موج جدیدی از رستورانهای الهام گرفته از اروپا، به مقصدی برای دوستداران خوراک بدل شده است که با مشهورترین شهرهای ساحلی اروپا رقابت میکند این رستورانها با الهام از سواحل آفتابی یونان تا کافههای شیک فرانسه، طعمها و سنتهای غذایی متمایز اروپا را به جوامع ساحلی پرجنبوجوش فلوریدا آوردهاند
وجه تمایز این رستورانها، توانایی آنها در ترکیب سنتهای آشپزی اروپایی با غذاهای دریایی محلی است که تجربههایی اصیل و در عین حال منحصربهفرد فلوریدایی را خلق میکند چه هوس سادگی ماهی کبابی به سبک مدیترانهای را داشته باشید، چه پیچیدگی غنی پاستا دریایی شمال ایتالیایی، جنوب فلوریدا اکنون گذرنامهای به مشهورترین غذاهای ساحلی اروپا را ارائه میدهد، بدون نیاز به تهیه بلیط هواپیما
در ادامه به بررسی رستورانهای برجستهای میپردازیم که برتری غذاهای دریایی اروپا را به صحنه غذاخوری جنوب فلوریدا آوردهاند
استیاتوریو میلوُس میراث غذاهای دریایی یونان در میامی
استیاتوریو میلوُس که در سطح بینالمللی مورد تحسین قرار گرفته و یک کسبوکار خانوادگی است، نماینده اوج غذاهای دریایی یونانی در جنوب فلوریدا است این رستوران مشهور که توسط کاستاس اسپیلیادیس، رستوراندار مشهور، تأسیس شده است، در میامی بیچ و وست پالم بیچ شعبه دارد و هر کدام تجربهای استثنایی از غذاخوری دریایی دریای اژه را ارائه میدهند
آنچه میلوُس را متمایز میکند، مفهوم نمادین بازار ماهی آن است – مهمانان میتوانند شخصاً ماهی خود و روش تهیه دلخواه را انتخاب کنند، چه پخته شده در نمک، چه کبابی روی زغال، یا به سبک ساشیمی این رویکرد تعاملی به سنت یونانی ارتباط مستقیم غذاخوریها با منبع غذایشان احترام میگذارد
از جمله غذاهای ویژه آن میتوان به اختاپوس مدیترانهای کبابی ذغالی با طعمی عالی و بافتی نرم، سینی ساشیمی ماهرانه متشکل از ماهی سالمون، ماهی تن، هامبوراکو و لاوراکی و ماهی دوراد رویال با ظرافت تهیه شده با گیاه کیپر سانتورینی، روغن زیتون ممتاز و لیموی تازه اشاره کرد
برای کسانی که به دنبال ارزش در کنار تعالی هستند، استیاتوریو میلوُس منوهای فصلی با قیمت ثابت ارائه میدهد شعبه میامی منوی Miami Spice را ارائه میدهد – یک شام سه دوره ای شیک به قیمت 60 دلار برای هر نفر از آگوست تا سپتامبر در همین حال، شعبه وست پالم بیچ شام Taste of Summer با قیمت ثابت را به قیمت 75 دلار برای هر نفر ارائه میدهد
کاربون وینو شکوه ساحلی ایتالیا در کاکونات گروو
کاربون وینو به عنوان جدیدترین نگین در تاج خانواده رستورانهای کاربون، عظمت غذاهای دریایی ایتالیایی را به صحنه غذاخوری پرجنبوجوش کاکونات گروو میآورد در اینجا، زرقوبرق ایتالیایی دنیای قدیم با انرژی گرمسیری میامی در فضایی که هم جاودانه و هم کاملاً معاصر است، ملاقات میکند
منوی غذاهای دریایی سنتهای ساحلی ایتالیا را با غذاهای ویژهای به نمایش میگذارد که به سرعت به غذاهای مورد علاقه محلی تبدیل شدهاند Dover Sole Piccata نمونهای از تکنیک ایتالیایی در بهترین حالت خود است – ماهی لطیف تهیه شده با سس کره ای سبک و لیمویی که به جای غلبه بر آن، طعم آن را افزایش میدهد Zuppa di Mussels پیچشی غیرمنتظره با افزودن سوسیس بره، گوجه فرنگی و ریحان تازه ارائه میدهد – اشارهای به سنت سیسیلیایی ترکیب طعمهای خشکی و دریا شاید لذیذترین آن Cappellini All arragosta باشد که دارای خرچنگ لطیف و پاستای موی فرشته دست ساز در سسی غنی و پیچیده است
برنامه شراب استثنایی CARBONE VINO شایسته ذکر ویژه است و انواع کمیاب ایتالیایی را به صورت گیلاسی ارائه میدهد – مکملی عالی برای منوی مبتنی بر غذاهای دریایی آنها هر انتخاب برای تقویت طعمهای غذاهای خاص انتخاب میشود و جفتهای هماهنگی را ایجاد میکند که تجربه غذاخوری را ارتقا میبخشد
کلودی ظرافت جنوب فرانسه در بریکل
CLAUDIE که در محله بریکل میامی واقع شده است، با جشن cuisine du soleil، غذاخوریها را به سواحل آفتابی جنوب فرانسه میبرد این رستوران شیک به ظرافت بیانتهای غذاخوری مدیترانهای فرانسه ادای احترام میکند، جایی که غذاهای دریایی در آمادهسازیهایی که هم پالایششده و هم عمیقاً رضایتبخش هستند، در کانون توجه قرار میگیرند
منو مانند یک نامه عاشقانه به ریویرای فرانسه است که دارای غذاهای برجستهای است که فراوانی هم مدیترانه و هم اقیانوس اطلس را به نمایش میگذارد Branzino Carpaccio برشهای نازک کاهو دریایی اروپایی را ارائه میکند که به آرامی با لیمو، رازیانه و ترخون تازه لایهبندی شده است – مطالعه ای در تعادل طعم های ظریف New Caledonian Obsiblue Prawns که به سادگی با پوست لیمو، روغن زیتون ممتاز و ریحان تازه سرو میشود، تعهد رستوران به اجازه دادن به مواد استثنایی برای صحبت به جای خود را برجسته میکند
برای بهترین تجربه غذاهای دریایی فرانسه، Plateau de Fruits de Mer CLAUDIE در جنوب فلوریدا بی رقیب است این برج دیدنی دارای صدفهای تازه، صدفهای خوراکی، خرچنگ کامل، میگوهای بزرگ، کارپاچو برانزینو و تارتار ماهی تن است – نمایش چشمگیری که پلاترهای بزرگ غذاهای دریایی نیس و کن را تداعی میکند
چاتو زیزی تلفیق مکزیکی-اروپایی در بریکل
Chateau ZZ s که در یک عمارت تاریخی بریکل واقع شده است، نشان دهنده رویکرد نوآورانه Major Food Group به غذاهای مکزیکی است که با ظرافت و تکنیک اروپایی آمیخته شده است این رستوران ضمن تجلیل از میراث غنی آشپزی مکزیک، عناصری از آماده سازی و ارائه اروپایی را در بر میگیرد که منجر به غذاهای دریایی میشود که شبیه هیچ یک از دیگر غذاهای دریایی در میامی نیست
Lobster Garza به عنوان شاهکار غذاهای دریایی رستوران برجسته است – جشنی از طعم های مکزیکی و تجملات اروپایی که خرچنگ کامل تهیه شده با مجموعه پیچیده ای از مواد و تکنیک های سنتی مکزیکی را به نمایش میگذارد Spicy Tuna Tostadas یک برداشت تصفیه شده از یک غذای مورد علاقه معمولی ارائه میدهد که دارای ماهی تن ممتاز ساشیمی با دست برش خورده است که روی توستادای ترد و خانگی با تعادل دقیقی از گرما و اسیدیته قرار گرفته است
شاید چشمگیرترین آن Whole Branzino Rojo Y Verde باشد – یک کاهو دریایی اروپایی که با سسهای قرمز و سبز پر جنب و جوش برس خورده است که به رنگهای پرچم مکزیک اشاره دارد این غذا که با نوعی ارائه میز کنار که معمولاً برای مؤسسات خوب اروپایی محفوظ است، سرو میشود، کاملاً نشان دهنده ترکیب قلب مکزیکی و تکنیک اروپایی رستوران است
استیک هاوس کثیف فرانسوی تکنیک فرانسوی با استعداد میامی
در حالی که Dirty French Steakhouse در درجه اول به خاطر استیک های کهنه و فضای پر انرژی خود مورد تجلیل قرار میگیرد، خود را به عنوان مقصدی برای غذاهای دریایی نوآورانه معرفی کرده است که تکنیک کلاسیک فرانسوی را با تأثیرات معاصر آمریکایی ترکیب میکند
پیشنهادات غذاهای دریایی با پیشغذاهای شیک مانند Smoked Salmon and Dressed Avocado آغاز میشود – که دارای ماهی سالمون اسکاتلندی خانگی و آووکادوی کاملاً رسیده است که با یک خامه fraîche خردل پیچیده تقویت شده است Jumbo Lump Crab Cakes نشان دهنده برداشتی اصلاح شده از یک کلاسیک آمریکایی است که با رمولاد سنتی دیژون فرانسوی و یک سالاد شیک از شاهی قرمز، برگ های کرفس و چیرویل ترکیب شده است
برای غذاهای اصلی، Dover Sole Meunière گواهی بر احترام رستوران به سنت فرانسوی است این غذا که در کنار میز با کره قهوه ای و لمس غیرمنتظره ای از دانه های کنجد تمام میشود، نمونهای از استعداد رستوران برای بزرگداشت کلاسیکها در حین افزودن پیچشهای ظریف معاصر است برج دیدنی Seafood Tower – که دارای کوکتل میگو، صدف خوراکی، صدف، ساشیمی ماهی تن تند و خرچنگ است – یک قطعه مرکزی چشمگیر برای میز ارائه میدهد که با نمونه های یافت شده در بزرگترین آبجوخوریهای پاریس رقابت میکند
کنتسا میامی عظمت ایتالیایی شمالی در منطقه طراحی
کنتسا میامی که با الهام از ظرافت دنیای قدیم ویلاها و املاک تاریخی شمال ایتالیا، ظرافت منطقه دریاچههای ایتالیا را به منطقه طراحی میامی میآورد این مقصد Major Food Group جذابیت جاودانه اروپایی را با انرژی معاصر در فضایی که هم بزرگ و هم دلپذیر است، ترکیب میکند
پیشنهادات غذاهای دریایی منعکس کننده ارادت ایتالیای شمالی به مواد اولیه بکر و تکنیک دقیق است میگوهای سرخ شده ترد کاملاً سرخ شده میرسند و با ریحان پر جنب و جوش و آیولی لیمو جفت میشوند – ظرفی که در بهترین رستورانهای ونیز احساس راحتی میکند Lobster Salad Genovese ترکیبی با طراوت از خرچنگ لطیف مین، لوبیا سبز ترد، سیب زمینی و پستوی معطر ارائه میدهد که بعد از ظهرهای تابستان را در ریویرای ایتالیا تداعی میکند
پاستای دریایی نمادین این رستوران، Spicy Lobster Capellini، به سرعت به یک کلاسیک میامی تبدیل شده است این غذا که دارای مقادیر زیادی خرچنگ مین است که با پاستا موی فرشته در سسی متعادل بین گرمای فلفل کالابری و غنای خامه ریخته شده است، نمونهای از رویکرد ایتالیایی شمالی به پاستا دریایی است – لوکس و در عین حال محدود
پورا ویدا میامی غذاخوری سالم با الهام از مدیترانه
پورا ویدا میامی اگرچه یک رستوران سنتی اروپایی نیست، اما به دلیل رویکرد با الهام از مدیترانه ای به غذاهای دریایی که بر طعم های تمیز، مواد با کیفیت و آماده سازی های سالم تأکید دارد، شایسته درج است این برند با تمرکز بر سلامتی با مکانهای متعدد در سراسر جنوب فلوریدا، غذاهای دریایی با الهام از اروپا را در فضایی معمولی ارائه میدهد
این منو شامل چندین گزینه برجسته غذاهای دریایی است که از سنت های آشپزی مدیترانه ای الهام میگیرد Avocado Salmon Bowl ماهی سالمون برشته شده در فر را با برنج یاسمن گشنیز، آرگولا، ذرت برشته، آووکادو و تاپینگ های تازه مختلف ترکیب میکند که با تاهینی سبز همراه است که به طعم های خاورمیانه اشاره دارد تارتار ماهی تن با طراوت ماهی تن خام وحشی را با خیار، ژالاپنو و آیولی تند ارائه میدهد – ظرفی که در کلوپ های ساحلی از اسپانیا تا یونان در خانه است
برای کسانی که به دنبال یک گزینه قابل حمل هستند، Spicy Salmon Wrap ماهی سالمون برشته شده در فر را با برنج یاسمن گشنیز، آووکادو له شده و سس زنجبیل سویا تند ارائه میدهد – ترکیبی از مواد مدیترانه ای با طعم های آسیایی در یک آفرینش متمایز جنوب فلوریدا
مزیت اروپایی چرا این رستورانها متمایز هستند
آنچه این رستورانها را از سایر رستورانهای غذاهای دریایی در جنوب فلوریدا متمایز میکند، تعهد آنها به اصول آشپزی اروپایی است
سادگی و احترام به مواد اولیه پیروی از سنت مدیترانه ای اجازه دادن به غذاهای دریایی استثنایی برای صحبت به جای خود
تکنیک های سنتی از سرویس کنار میز فرانسوی گرفته تا روشهای پاستا دست ساز ایتالیایی
فضای معتبر ایجاد محیط های غذاخوری که مهمانان را به مناطق ساحلی اروپا منتقل میکند
آگاهی فصلی منوهایی که با در دسترس بودن تغییر میکنند و منعکس کننده ریتم های غذاخوری اروپایی هستند
برنامه های شراب و نوشیدنی انتخاب های دقیق انتخاب شده که مکمل غذاهای دریایی مطابق با سنت های جفت سازی اروپایی است
خواه به دنبال سادگی روستایی ماهی کبابی به سبک میخانه یونانی باشید یا ظرافت پالایششده غذاهای دریایی فرانسوی، جنوب فلوریدا اکنون تجربههای غذاخوری ساحلی اروپایی را ارائه میدهد که با الهامبخشهای خارج از کشور خود رقابت میکند – همه در حالی که فراوانی آبهای محلی را در خود جای داده است
این رستورانها برای مسافران و مردم محلی به طور یکسان، فرصتی را فراهم میکنند تا سنتهای متنوع غذاهای دریایی مشهورترین مناطق ساحلی اروپا را بدون ترک سواحل فلوریدا تجربه کنند – سفری آشپزی که ارزشش را دارد